Известие

Collapse
No announcement yet.

Проблем с алфа 147

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Проблем с алфа 147

Здравейте колеги след 2 годишна пауза. Преди седмица купих 147! Колата я кара префимно приятелката ми, но днес забелязах налко нещица ище съм благодарен ако ме подготвите или успокоите с вашите мнения и препоръки. Да започнем с това че жабката не може да се отвори поради липса на копчето и, и трябва да се смени то е ясно, но как да я отворя за да махна капака? Продулжаваме с това че като я изгася и устана в купето се чува едно катожужене на няколко пъти, вероятно нещо отимобишайзера или алармата(която мисля не е оригинална, защото е с две дистанционни) За сега само това са ми въпросите да стане много дълга и широка, пък и другите неща като имам време ще се поровя е търсачката Благодаря на отзовалите се предварително!
    Ex Alfa Romeo 145, 1.4 Twin Spark, 103hp. 1998
    Skoda Fabia 1.4 16v, 75hp. 2005
    Alfa Romeo 147, 1.4 Twin Spark, 105hp. 2003

Първоначално публикувано от RahzeL Покажи съобщение
    Здравейте колеги след 2 годишна пауза. Преди седмица купих 147! Колата я кара префимно приятелката ми, но днес забелязах налко нещица ище съм благодарен ако ме подготвите или успокоите с вашите мнения и препоръки. Да започнем с това че жабката не може да се отвори поради липса на копчето и, и трябва да се смени то е ясно, но как да я отворя за да махна капака? Продулжаваме с това че като я изгася и устана в купето се чува едно катожужене на няколко пъти, вероятно нещо отимобишайзера или алармата(която мисля не е оригинална, защото е с две дистанционни) За сега само това са ми въпросите да стане много дълга и широка, пък и другите неща като имам време ще се поровя е търсачката Благодаря на отзовалите се предварително!
    Първото с разглобяване.
    Второто ти се затварят клапите на климата и дроселовата клапа, ако е бензин. Ма ти не пишеш нищо освен, че е 147

Comment

Извинявам се. Колата е 1.6 бензин 105кс да се притесняеам ли за тази клапа?
      Ex Alfa Romeo 145, 1.4 Twin Spark, 103hp. 1998
      Skoda Fabia 1.4 16v, 75hp. 2005
      Alfa Romeo 147, 1.4 Twin Spark, 105hp. 2003

Comment

Не.
        Alfa Romeo 145 1.6 8V Boxer
        Alfa Romeo 147 2.0TS 16v V2I DISTINCTIVE

Comment

Working...
        X